KNOW Your Magic

Magisch kind

Ik wil dat deze wereld een mooie plek is voor onze kinderen. We kiezen ervoor om ze op deze wereld te plaatsen en dat maakt ons verantwoordelijk voor hun welzijn. Een wereld vol vreugde, liefde en menselijkheid. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en hun dromen waar kunnen maken. Geef ze de ruimte om hun geest en hart te ontwikkelen. Laat ze de perfecte diamanten zijn die ze zijn, zodat deze kleine sterren op een dag de toekomst creëren die ze verdienen: vrede.

Kinderen zijn perfectie

Helaas zijn wij het die hun schoonheid vernietigen met onze geprogrammeerde geest, egoïstische verlangens, geprotocolleerde labels. We infecteren ze met onze angsten en onzekerheden. In plaats van deze diamanten te polijsten voor een optimale glans, dimmen we hun licht zodat ze passen in onze bekrompen wereld.

Zij zijn onze hoop op een betere wereld. Zij zijn mijn hoop. Mijn nalatenschap is om een ​​platform te creëren waar kinderen vrij zijn om te dromen. In mijn wereld kunnen ze hun passie leven. Met Hartdrive gaan we onze kinderen alles bieden wat ze nodig hebben om hun magie te verspreiden voor een betere plek voor toekomstige generaties.

Op de website hartdrive.nl vind je meer informatie. 

error: Content is protected !!