KNOW Your Magic

Colour reading

Wanneer vraag je de Colour Reading aan?
– Je staat op een kruispunt en weet niet welke richting je moet kiezen.
– Je bent in een sleur terechtgekomen en vraagt je af of dit alles is.
– Je weet wel wat, maar niet hoe

Wat krijg je bij de Colour Reading?
– Een eerlijk en concreet advies waarmee je zelf de stappen kunt zetten om verder te komen. 
– Eén vervolgsessie cadeau over de stand van zaken in je leven en waar je nu staat.

De kracht van kleuren geven jou inzicht

Met deze reading krijg jij (meer) inzicht in wat jij nu al tot jou beschikking hebt om verder te komen. 

RICHTING – PLAN – ACTIE

Colour Reading is een unieke vorm van begeleiding die je helpt je innerlijke stem te vinden en te volgen. Het is een krachtig hulpmiddel dat je kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, het doorbreken van beperkende patronen en het beter begrijpen van jezelf.

Kleine veranderingen kunnen een grote impact hebben. Ontdek de kracht van kleuren door ze op subtiele wijze toe te voegen aan je dagelijkse omgeving. De betekenis van kleuren verschilt per persoon en situatie. Zo kan iemand bijvoorbeeld rood gebruiken om actiever de dag door te komen, en voor een hypermens is het beter om er ver weg van te blijven.

Bewust kleurgebruik is een vorm van non-verbale communicatie met jezelf en je omgeving. Wat wil jij uitstralen? Hoe wil je benaderd worden? Heb jij een (korte of lange termijn) doel? Of heb je het gevoel dat er iets moet veranderen zodat je je weer prettig voelt, maar weet je niet precies wat het is?

In een hoger tempo abrupte veranderingen aanbrengen in je dagelijks leven werkt niet. Het is niet duurzaam om met enthousiaste passie een al lang bestaand patroon te doorbreken zonder de nodige stappen te ondernemen om het zorgvuldig op te bouwen en elk element ervan de tijd en plaats te geven in je levensstijl.

Gewenste veranderingen moeten stap voor stap en in jouw tempo in je levensstijl worden ingepast, zodat het onderdeel wordt van je dagelijks leven en geen uitzondering blijft.

De kleurenanalyse van de Colour Reading bestaat uit o.a.:
– stap-voor-stap advies
– tempo van implementeren veranderingen afhankelijk van levensstijl
– aan de slag gaan met wat je hebt

Als tijdens de gratis vervolgsessie blijkt dat jij behoefte hebt aan meer verdieping, dan kun je bij mij een offerte op maat aanvragen. Aantal kleurensessies en methoden zijn afhankelijk van jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. 

De losse kleurensessies duren 2 uur.
Jouw investering per sessie: €190,- exclusief btw.

Wat anderen vertellen

Ik heb al veel readings gehad en allemaal waren ze nuttig, maar de Colour Reading van Fatimah steekt er met kop en schouders bovenuit! Zij heeft al haar talenten gebundeld en past deze toe in de Colour Reading. Dit maakt dat het groots is. Deze methode is zo ontzettend waardevol en mijn investering heel klein ten opzichte van wat ik er voor terug heb gekregen. De reading heeft mij diepgaande inzichten gegeven in mijzelf als persoon en in het vormgeven van mijn toekomst. Ik begrijp mezelf nu beter en zie helder wat ik te brengen heb in deze wereld. Met de handvatten van Fatimah weet ik nu ook hoe ik dit kan neerzetten en de aangereikte kleuren hierin kan integreren om mijn doelen te bereiken. De bijgevoegde praktische tips kon ik direct toepassen en het resultaat was gelijk merkbaar. Zij blijft aan mijn zijde staan als coach, niets is haar te veel. Met professionele aanpak, liefdevolle benadering en praktische aanpak gaat zij met jou aan de slag. Ik raad het oprecht iedereen aan. Dankjewel Fatimah.

Anneke van Heusden

Pixigold

error: Content is protected !!