KNOW Your Magic

Brons

FEB 2024, NUMMER 12

Kleurenbrief

Brons is een subtiele mix van oranje en bruin. Deze kleur is volwassen op een luchtige manier en neemt de zaken niet al te serieus. Tegelijkertijd moedigt het ons aan om op onze instincten te vertrouwen en kritisch te zijn over wie we kunnen vertrouwen en welke stappen we nu het beste kunnen nemen. Deze kleur trekt niet de aandacht door te stralen als goud, maar door een mystieke allure die alleen is voorbehouden aan degenen die bereid zijn zich open te stellen voor de wijsheid van onze voorouders.

Brons opent de deuren naar intellectuele welvaart. Het nodigt ons uit om dieper in onszelf te graven, te leren en te groeien. Het herinnert ons eraan dat ware rijkdom niet alleen in materiële bezittingen ligt, maar ook in kennis en wijsheid. De drang om kritisch na te denken, vragen te stellen en zelf naar antwoorden te zoeken.

“Discover how to visit the past and bring yesterday's stories into our lives today.” ~ Gillian Hovell

Ontdek oude wijsheid
Zoek in je kelder, zolder of andere opslagruimte naar antieke bronzen voorwerpen. Weet jij nog van wie deze waren? Wat is het verhaal hierachter? Als je thuis niets kunt vinden, dan zijn er genoeg schatten te vinden op de (rommel)markten of kringloopwinkels. Onderzoek de oorsprong. Wie/wat kom je tegen tijdens je reis? Schrijf je ontdekkingen op.

Brons is de sleutel tot oude wijsheid.

Ik vind het belangrijk dat de vrouwen in mijn omgeving resultaat zien van mijn tips en adviezen. Dus mocht je ergens tegenaan lopen, stuur dan gerust een berichtje naar fatimah@know-yourmagic.com.

© FATIMAH ALI @ WWW.KNOW-YOURMAGIC.COM

error: Content is protected !!